مدیرکل ثبت احوال لرستان با اشاره به ثبت سه هزار و ۹۶۳ واقعه طلاق در استان، گفت: طی سال گذشته ۱۱۵ نوزاد پسر به ازای ۱۰۰ دختر در لرستان متولد شده است.
به گزارش پایگاه خبری سنگ نوشته، فریبرز امیری در جمع خبرنگاران با اشاره به آمار وقایع حیاتی استان لرستان در سال ۱۴۰۱، اظهار داشت: در این مدت تعداد ۲۴ هزار و ۲۹۳ واقعه ولادت در استان به ثبت رسیده که از این تعداد ۱۳ هزار و ۱۳ مورد یعنی ۵۳.۶ درصد پسر و ۱۱ هزار و ۲۸۰ مورد یعنی ۴۶.۴ درصد دختر بوده است.
تولد ۱۱۵ پسر به ازای ۱۰۰ دختر در لرستان
وی، عنوان کرد: در مجموع به ازای هر ۱۱۵ پسر ۱۰۰ دختر در استان متولد شده است.
مدیرکل ثبت احوال لرستان با بیان اینکه در هر ساعت تقریباً تولد سه نوزاد و در هر شبانه روز به طور متوسط ۶۷ نوزاد در استان به ثبت رسیده است، افزود: از این تعداد ۴۹۵ مورد دو قلو و ۱۱ مورد سه قلو بوده است.
امیری، تصریح کرد: در مجموع ۹۸.۲ درصد از ولادتهای ثبت شده در مهلت قانونی ۱۵ روزه به ثبت رسیدهاند.
فوت ۲۶ نفر در هر شبانه روز
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آمار فوتی در استان، گفت: در سال ۱۴۰۱ تعداد ۹ هزار و ۶۰۵ واقعه فوت در استان به ثبت رسیده که از این تعداد پنج هزار و ۵۲۲ مورد یعنی ۵۷.۵ درصد مرد و چهار هزار و ۸۳ مورد یعنی ۴۲.۵ درصد زن بوده است.
مدیرکل ثبت احوال لرستان افزود: در این مدت به طور متوسط در هر شبانه روز ۲۶ واقعه فوت در استان به ثبت رسیده است.
ثبت ۳۹۰۰ طلاق در لرستان
امیری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آمار ازدواج و طلاق در استان طی این مدت نیز، گفت: در سال گذشته تعداد ۱۴ هزار و ۶۱۲ مورد ازدواج در استان به ثبت رسیده است.
وی تصریح کرد: در هر شبانه روز ۴۰ ازدواج در استان به ثبت رسیده است.
مدیرکل ثبت احوال لرستان با بیان اینکه میانگین سن ازدواجهای ثبت شده بار اول برای مردان ۲۸.۶۱ سال و برای زنان ۲۳.۴۵ سال بوده است، افزود: همچنین طی سال گذشته تعداد سه هزار و ۹۶۳ مورد طلاق در استان به ثبت رسیده است.
حسین و رستا در صدر نامها
امیری، بیان داشت: در هر شبانه روز به طور متوسط تعداد ۱۱ واقعه طلاق در استان به ثبت رسیده است.
وی در مورد میانگین سن طلاق در استان، گفت: این عدد برای مردان ۳۷.۰۳ سال و برای زنان ۳۱.۹۵ سال بوده است.
مدیر کل ثبت احوال لرستان در بخش دیگری از سخنان خود به فراوانی نام در استان اشاره کرد و گفت: سال گذشته پنج نام اول پسران به ترتیب حسین با ۴۱۵ مورد، آراد با ۳۶۲ مورد، امیر علی با ۳۰۴ مورد، آی هان با ۲۹۲ مورد و آریا با ۲۵۹ مورد بوده است و بیشترین فراوانی پنج نام اول دختران نیز به ترتیب رستا با ۴۰۹ مورد، فاطمه ۳۲۹ مورد، آوا ۲۴۳ مورد، هانا ۲۳۹ مورد و آوین با ۲۲۹ مورد بوده است.