رئیس دانشگاه لرستان گفت: «پیگیر اخذ مجوز ارشد رشتهی اکوتوریسم در این دانشگاه هستیم.
به گزارش پایگاه خبری سنگ نوشته، دکتر خسرو عزیزی اظهار داشت: «با توسعه کمی در دانشگاه مخالفم اما یک استثنا وجود دارد و آن این است که چنانچه آمایش آموزش عالی منطقه و استان تشخیص دهد و بازار و جامعه پذیرای یک سری رشته باشد باید آن رشتهها را راهاندازی کنیم».
وی ادامه داد: «استان ما در شیلات ظرفیت خوبی دارد و براین اساس مهندسی منابع طبیعی شیلات در رشته شیلات را ایجاد کردیم».
دکتر عزیزی با اشاره به پیشینهی تاریخی استان در این راستا رشته باستانشناسی را در دانشگاه ایجاد کردیم و به دنبال اخذ مجوز راهاندازی ارشد اکوتوریسم هستیم، اضافه کرد: «همچنین مجوز ارشد گردشگری را اخذ کردیم، اما اینکه بیاییم دکترای رشتهای را ایجاد کنیم و فرد بیکار بماند راه به جایی نمیبریم».
رئیس دانشگاه لرستان با بیان اینکه وزارت علوم توسعه کمی رشتههای تحصیلات تکمیلی را ممنوع کرده است مگر در موارد خاص شامل رشتههای میانرشتهای، عنوان کرد: «در دولت نهم و دهم توسعه کمی بیش از حدی صورت گرفت، دانشگاه لرستان خیلی بهرهمند شد و رشتههای دکتری زیادی ایجاد شد و الان توسعه کمی را جامعه نمیپذیرد چون هم فارغالتحصیل بیکار و هم صندلی خالی داریم».
وی با اشاره به اینکه کار خوبی که معاونت پژوهشی وزارت به دانشگاهها تکلیف کرده برقراری ارتباط دانشآموختگانی که فارغالتحصیل شدند تا مطلع شویم که بیکار هستند یا شاغل شدند، افزود: «دانشگاه لرستان این کار را از ورودیهای سال ۹۰ به بعد انجام داده است».
عزیزی با بیان اینکه با صندلی خالی در برخی رشتهها در دانشگاه مواجهایم، گفت: «این در حالی است که در برخی رشتهها جامعه با تعداد زیاد فارغالتحصیل مواجه است و حتی بخش خصوصی هم توان جذب فارغالتحصیلان را ندارد».
رئیس دانشگاه لرستان یادآور شد: «در سند راهبردی افق ۱۴۰۴ برنامه این است که این رشتهها محدود شود و به سمت ایجاد رشتههای بینرشتهای برویم؛ به عنوان نمونه بین گروه زمینشناسی و معدن، رشته گوهرشناسی که بین رشتهای است را ایجاد کردیم و منتظریم شورای عالی برنامهریزی، با راهاندازی آن موافقت کند».