جلسه ارائه و جمع آوری ایده های نو و جدید در قالب اتاق فکر در حوزه کاری نظارت و اجرا به ریاست رییس سازمان جهاد کشاورزی لرستان، معاونین، مدیران ستادی و ... در محل سالن جلسات سازمان جهاد کشاورزی برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری سنگ نوشته، سید عماد شاهرخی بیان کرد: در تمامی حوزه های مرتبط با کشاورزی، ایده های نو و جدید قابل اجرا می توانند تاثیر بسزایی در افزایش تولید و بهره وری داشته باشند.
وی ادامه داد: تقویت زنجیره ارزش در بخش کشاورزی یکی دیگر از مسائل مهم و اساسی است و باید این حوزه مورد توجه و اهتمام قرار گیرد و بخش کشاورزی به بالاترین جایگاه خود برسد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان عنوان کرد: در زنجیره ارزش بخشی شهرستانی ، استانی و ملی است و باید این مهم مدنظر قرار گیرد.
شاهرخی تصریح کرد: بایستی از تشکل های کشوری در این راستا بهترین استفاده را ببریم زیرا آنها اعتبارات و ظرفیت های خوبی دارند و باید به استان ورود کنند تا بتوانند زنجیره کشاورزی را تکمیل کنند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان در بخش دیگری از صحبت هایش به ضرورت فعالیت در حوزه روستا محور گریزی زد و گفت: این موضوع باید در دستور کار قرار گیرد و از این ظرفیت برای ارائه محصولات با کیفیت به مردم استفاده شود.
وی افزود: به راحتی می توان در روستاها در حوزه گیاهان دارویی، مرغ خانگی، توسعه کشت های گلخانه ای و… فعالیت های چشمگیری داشت.
شاهرخی با اشاره به توسعه گلخانه های کوچک مقیاس، اظهار کرد: خانه های روستایی محوطه های بزرگی بعنوان حیاط دارند و به راحتی می توان آنها را به سمت گلخانه های کوچک مقیاس سوق دهید.
وی افزود: با این اقدام؛ علاوه بر ایجاد اشتغال؛ برای روستاییان درآمدزایی حاصل می شود و زنجیره ارزش تقویت می شود و به راحتی محصولات به صورت مستقیم به بازار مصرف عرضه می شوند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به ضرورت تشکیل تعاونی در شهرستانها ، عنوان کرد: تشکیل تعاونی در هر شهرستان با سرعت و جدیت پیگیری و فعال شود.
وی افزود: با توسعه روستا بازار می توان کشاورزان و بهره برداران را برای تشکیل تعاونی تشویق کنیم و انگیزه های لازم را به آنها القا دهیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان تصریح کرد: در این راستا با مدیرکل کمیته امداد لرستان دیدار و گفت و گو شده است و در جهت اشتغال روستاییان در حوزه روستا بازار آمادگی لازم برای حمایت های همه جانبه وجود دارد و به راحتی می توان از این ظرفیت و فرصت به وجود آمده استفاده کرد و به مطلوب ترین نتیجه دست پیدا کرد.
شاهرخی در بخش دیگری از صحبت هایش به ضرورت استفاده از ظرفیت خیرین در حوزه کشاورزی گریزی زد و گفت: در حوزه های درمان، مدرسه سازی و… خیرین زیادی وجود دارند.
وی ادامه داد: هر چند در آستان قدس رضوی در حوزه قنوات از ظرفیت خیرین استفاده شده است لذا می توان از ظرفیت خیرین و کشاورزان دارای تمکن مالی در بخش های کشاورزی بهره گرفت.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان تصریح کرد: اما نکته مهم این است که خیرین با میل و رغبت شخصی پای کار باشند و بتوانند در تمامی حوزه ها یاری دهنده جهاد کشاورزی در جهت کمک به کشاورزان و توسعه بخش کشاورزی باشند.
شاهرخی همچنین گفت: لازم است از ظرفیت استودیو کشاورز به بهترین نحو استفاده شود.