به گزارش پایگاه خبری سنگ نوشته، مدیرکل بهزیستی لرستان گفت: برخی از معلولین که ما امروز با آنها سر و کار داریم روزی مانند ما سالم بودند ولی متاسفانه یک حادثه آنها را وابسته به صندلی کرده است. وی تصریح کرد: معلولیت از یک طرف و مرزبندی که برای معلولین در ذهن خود انجام می […]
به گزارش پایگاه خبری سنگ نوشته، مدیرکل بهزیستی لرستان گفت: برخی از معلولین که ما امروز با آنها سر و کار داریم روزی مانند ما سالم بودند ولی متاسفانه یک حادثه آنها را وابسته به صندلی کرده است.
وی تصریح کرد: معلولیت از یک طرف و مرزبندی که برای معلولین در ذهن خود انجام می دهیم که چون معلول شده باید از یکسری منابع محروم شود، رنج مضاعفی را به دنبال دارد.
مدیرکل بهزیستی لرستان خاطرنشان کرد: معلول نیز یک شهروند است و باید از یک حقوق برابر برخوردار باشد.
توکلی اضافه کرد: سالهاست که روی این مفهوم کار شده است و بحث تلفیق آموزشی از دهه ۵۰ و ۶۰ در کشورهای توسعه یافته حل شده و اینکه ما مدارس استثنایی نداشته باشیم و معلولین ما بتوانند در کنار کودکان عادی حضور داشته باشند، این مشکلات را کمرنگ تر خواهد کرد.
وی بیان کرد: معلول را باید با یک شرایط خاص بپذیریم و نباید از ارتباط با جامعه محروم نمود.
مدیرکل بهزیستی لرستان ادامه داد: در حال حاضر معلولیت را بروز نقص تعریف نمی کنند بلکه در دهه ۸۰ گفته شده معلولیت زمانی اتفاق می افتد که اگر کسی دچار بیماری شد و به دلیل آن بیماری دچار نقصی در عملکردش گردید و با موانع محیطی فرهنگی و اجتماعی مواجه و از دستیابی حقوق برابر محروم شود آن وقت می توان گفت معلول است.
توکلی یادآورشد: روزانه با افرادی روبرو هستیم که یک تصادف باعث شده تبدیل به ضایعه نخاعی شوند.
وی اظهارکرد: اگر کسی اقدامی برای رفع مشکلات معلولین انجام داد یک سرمایهگذاری برای آینده خودش است.
مدیرکل بهزیستی لرستان تصریح کرد: فضاهای عمومی، ادارات و اماکن باید مناسبسازی شوند چون قطعا در آینده کودکان و جوانان به مرز سالمندی خواهند رسید و با سبک امروزه زندگی ما سالمندی سالمی وجود نخواهد داشت.