پودر کیک نیمه آماده خوراکی، فرآورده ای است که از ترکیب موادی مانند: آرد گندم، شکر، طعم دهنده های مجاز، مخمر، نمک، بهبود دهنده، بکینگ پودر، افزودنی های مجاز خوراکی، شیرین کننده های مجاز و سایر مواد خوراکی مناسب، به دست می آید.
به گزارش پایگاه خبری سنگ نوشته، بافت پودر کیک نیمه آماده باید به صورت همگن و بدون کلوخه باشد. بو و مزه آن باید مربوط به مواد اولیه بوده، و بدون بو و مزه کپک زدگی، تند شدگی و ماندگی باشد. رنگ آن نیز باید متناسب با رنگ مواد اولیه باشد.
پودر کیک نیمه آماده باید بدون هرگونه مواد خارجی غیر خوراکی مانند: ذرات ریز شن، شیشه، فلز، لارو، پوسته لارو، و تخم حشره باشد.
بسته بندي:
مواد بسته بندی که با پودر کیک در تماس است باید نو و تمیز و از جنس مناسب و مجاز برای مواد غذایی باشد و فرآورده را از تبادل رطوبت، تند شدن، جذب بو، و تاثیر نور محافظت کند.
آگاهی های زیر بايد بر روی هر بسته به طور خوانا و پاک نشدنی، نوشته و یا چاپ شود:
– نام و نوع فرآورده
– نام و نشاني توليد كننده و علامت تجارتی آن
– شماره سري ساخت
– شماره پروانه ساخت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي
– تاريخ توليد و تاريخ انقضاي مصرف (به روز، ماه و سال)
– نام مواد متشکله
– وزن خالص
– شرایط نگه داری (دما و رطوبت)
– دستور پخت
– عبارت ساخت ایران
– علامت استاندارد ایران و کد ده رقمی
قبل از خرید، باید به نشان استاندارد و کد ده رقمی ذیل نشان استاندارد توجه کرد. با ارسال کد ده رقمی به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ می توان از اصالت و اعتبار نشان استاندارد، اطمینان حاصل نمود.
برای کسب اطلاعات بیشتر، به استاندارد ملی ایران به شماره ۶۹۴۹ در پورتال سازمان ملی استاندارد ایران به نشانیstandard.isiri.gov.ir مراجعه شود.