استاندار لرستان خبر داد: در لرستان ظرفیت تولید ۵۰ هزار تن گوشت قرمز در سال وجود دارد.
به گزارش پایگاه خبری سنگ نوشته، ابوطالب شفقت دوازدهم مهرماه در حاشیه ی بازدید از واحدهای تولیدات دامی استان عنوان کرد: در حال حاضر بیش از ۳۳ هزار تن در سال گوشت قرمز در استان تولید می شود که با برنامه ریزی مناسب می توان این عدد را به ۵۰ هزار تن رساند.
وی ادامه داد: برای رسیدن به این مقدار از تولید حمایت های لازم در سطح دستگاه های ذیربط استان انجام می شود اما نیاز است که علاقمندان به سرمایه گذاری در این بخش پای کار بیایند.
استاندار تاکید کرد: نیازهای زیرساختی از جمله آب و هوای مناسب و بستر تولید علوفه و همچنین شهرک های دامی در استان موجود و برای سرمایه گذاری آماده هستند.
شفقت به بازدید های انجام شده از واحدهای تولیدات دامی اشاره کرد و گفت: نقدینگی یکی از مهم ترین انتظارات فعالان این بخش است که تلاش می کنیم با بهره گیری از منابع تبصره ۱۸ حمایت کنیم.
وی به کمبود کارگر در این واحدهای تولیدی اشاره کرد و ادامه داد: افراد جویای کار و علاقمند به کار در واحدهای تولیدات دامی می توانند با مراجعه به سازمان جهادکشاورزی برای اشتغال در این بخش پیگیری کنند.
استاندار به برگزاری جلسه با معاونین وزیر جهادکشاورزی در هفته های آتی اشاره کرد و گفت: برای تامین نهاده بخش تولیدات دامی به عنوان یکی از مطالبات فعالان این بخش به زودی همراه با رئیس سازمان جهادکشاورزی استان با معاونین ذیربط در وزارت جلسه خواهیم داشت.
در این برنامه ی یک روزه استاندار لرستان همراه با معاون هماهنگی امور اقتصادی و رئیس سازمان جهادکشاورزی استان از واحدهای مرغ تخمگذار که تا دو ماه دیگر افتتاح خواهد شد، شهرک دام چگنی و گاوداری تحت مدیریت اوقاف، واحد پرورش گوساله گوشتی و واحد بسته بندی گوشت به عنوان یکی از واحدهای منحصر به فرد بسته بندی در غرب کشور بازدید کرد.