مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان خبر داد: اولین جلسه شورای راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای لرستان با تاکید بر تسریع در پروژههای اولویتدار راهداری و راه روستایی در شهرستانها برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری سنگ نوشته، عباس شرفی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان در این جلسه که با حضور معاونان، روسای ادارات ستادی و شهرستانی برگزار گردید، با تبریک سال نو و تاکید بر برنامهمحوری در این سال گفت: پروژههای پلهای در حال اجرا، بهسازی محور الیگودرز_خان آباد، آسفالت محور فرسش، روشنایی تونل آبسرده بروجرد و کمربندی جنوبی خرم آباد، تقاطع های غیرهمسطح پادگان مهندسی و کشتارگاه بروجرد، ساماندهی ورودی خرمآباد، آسفالت راههای روستایی شهرستانهای الیگودرز، نورآباد، دورود، بروجرد، کوهدشت و پلدختر و آسفالت محدوده چم حیدر در محور خرمآباد_ پلدختر باید هرچه سریعتر فعال شوند و روسای ادارات مربوطه موظف به ارائه گزارش هفتگی درخصوص فعالیت این پروژهها هستند.
وی با اشاره به فرا رسیدن ایام انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: به هیچ عنوان نباید خدمات راهداری تحت تاثیر فضای انتخابات قرار گیرد و هرگونه استفاده از ماشینآلات و نیروی انسانی در تبلیغات انتخاباتی پذیرفته نیست.
شرفی خواستار حضور پررنگ راهداران در محورها و صیانت از حریم راهها گردید و گفت: پایان هر فصل عملکرد ادارات مورد ارزیابی قرار می گیرد و ادارات قوی و ضعیف معرفی می شوند، انتظار میرود روسای ادارات در جهت جلب رضایت مردم تلاش کنند.
عارف امرایی معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای لرستان نیز در این جلسه گفت: در سال گذشته ۱۲۸ دستگاه پل مرمت، بازسازی و احداث شده است و در زمینه ایمنسازی محورهای مواصلاتی و آشکارسازی و اصلاح نقاط پرتصادف عملکرد قابل تقدیری در استان داریم.
وی با بیان اینکه علیرغم محدودیتهای اعتباری۳۰ دستگاه ماشینآلات اورهال شده است، افزود: در سال ۹۹، ادارات شهرستانهای خرمآباد، بروجرد و الشتر بهترین عملکرد را داشتهاند.
امرایی با اشاره به ارزیابی عملکرد ادارات شهرستانی در حوزه راهداری در سال گذشته گفت: شهرستان خرمآباد در اجرای عملیات راهداری، الشتر در صیانت از حریم راهها و بروجرد در اخذ خسارات ناشی از تصادفات بهترین عملکرد را دارا بودهاند و شهرستانهای خرمآباد و پلدختر در بارگذاری عملیات روزانه راهداری در سامانه Rms عملکرد قابل توجهی داشتهاند.
وی با بیان اینکه با توجه به افزایش هزینهها، اعتبارات نگهداری ماشینآلات پاسخگوی نیازها نیست، تصریح کرد: روسای ادارات شهرستانها نسبت به نگهداری از ماشینآلات اهتمام بیشتری داشته باشند و با توجه به استانی شدن اعتبارات راه روستایی برنامهمحور عمل نمایند.
معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای لرستان؛ پاکسازی حریم راه، اصلاح قنو، شانهسازی، اصلاح شیب شیروانی، صیانت از حریم راهها، رصد و فعالسازی گشتهای راهداری از دیگر برنامههای مورد تاکید معاون راهداری در سال ۱۴۰۰ بود.
مصطفی ملکی صادقی معاون فنی و راههای روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای لرستان در این جلسه از قرار گرفتن استان در رتبههای برتر کشور در طرح ابرار۱ خبر داد و گفت: در اجرای مرحله اول طرح ابرار، ۵۸ کیلومتر راه روستایی آسفالت شده و ۱۴۷ کیلومتر نیز شنریزی شده و آماده آسفالت است.
ملکی صادقی با بیان اینکه ۵ مجتمع خدماتی رفاهی استان در سال جاری به بهره برداری میرسند، گفت: با بهره برداری از این مجتمع ها جایگاه استان از این نظر در سازمان ارتقا خواهد یافت.
وی عملیاتی شدن ساخت پاسگاه پلیس راه ازنا_شازند، تعمیر و بهسازی راهدارخانههای زنگلوار و اشترینان، اتمام ساختمانهای اداری کوهدشت و رومشکان و برقراری ارتباط ویدیوکنفرانس با ادارات شهرستانی را از برنامههای شاخص سال ۱۴۰۰ معاونت فنی و راههای روستایی عنوان نمود.
میثم قدمی معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای لرستان هم گفت: معاونت حمل و نقل دو هدف کلی ایمنی جادهای و افزایش درآمدهای سازمان را در دستور کار دارد که تاکنون با همکاری سایر معاونتها در این زمینهها موفق عمل نموده است.
قدمی گفت: روسای شهرستانها در سال۹۹ در حوزه حمل و نقل عملکرد قابل قبولی داشتند که شایسته تقدیر است و امیدواریم در سال جدید نیز با جدیت و همکاری در راستای تحقق اهداف سازمان عمل کنیم.
پرویز کرمی معاون توسعه مدیریت و منابع هم خواستار توجه روسای شهرستانها به حفظ و نگهداری از ساختمان ها و اموال اداره کل شد و بر ضرورت ساماندهی و نظارت بر عملکرد نیروی انسانی تاکید کرد.
براساس این گزارش روسای ادارات ستادی و شهرستانی نیز در این جلسه به بیان عملکرد سال۹۹، برنامه سال ۱۴۰۰ و ارائه پیشنهادات و انتقادات پرداختند.