
رئیس دانشگاه علمی کاربردی لرستان با اشاره به اینکه یکی از آفتهای آموزش عالی کمیت گرایی است، اظهار کرد: در حال حاضر بیش از چهار میلیون دانشجو در کشور در حال تحصیلاند و در آینده نزدیک فارغالتحصیل میشوند این در حالی است که بازار و جامعه ظرفیت ایجاد اشتغال برای این جمعیت را ندارد.
به گزارش پایگاه خبری سنگ نوشته، سعید فرحبخش در جمع رؤسا و اعضای هیئت مؤسس مراکز آموزش علمی کاربردی استان با بیان این مطلب که بیکاری فارغالتحصیلان پیامدهای اجتماعی زیادی دارد ادامه داد: بسیاری از مشکلات فرهنگی و اجتماعی کشور از بیکاری نشأت میگیرد.
فرحبخش با بیان اینکه طبق آمار غیررسمی یک هزار دانشجوی phd در کشور بیکار هستند، افزود: این آمار برای کشور خوشایند نیست.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی لرستان اضافه کرد: متأسفانه در دانشگاهها و مراکز آموزشی، کمیت گرایی فدای کیفیت گرایی شده است و مدارک دانشگاهی بهوفور صادر میشود ولی در عمل شاهد ایجاد شغل نیستیم.
وی یادآور شد: اگر اهداف و رسالت دانشگاه علمی کاربردی را محقق کنیم قطعاً درزمینهٔ مهارتآموزی و ایجاد اشتغال در جامعه شاهد تحول خواهیم بود.
فرحبخش خاطرنشان کرد: خوشبختانه وزارت علوم با توجه به سیاستهایی که در پیش گرفته است درصدد کنترل وضعیت موجود آموزش است که تحقق این امر به افزایش کیفیت آموزش میانجامد.
در ادامه این جلسه، مهندس نظریان مدیریت شعب بانک قرضالحسنه مهر ایران در استان در خصوص نحوهی افتتاح حساب دانشجویان جهت اخذ وام شهریه و همچنین استفادهی مراکز آموزش علمی کاربردی استان از دیگر طرح های این بانک مطالبی را بیان نمود.
مهندس بیات، معاون سازمان امور مالیاتی استان از دیگر سخنرانان بود که پیرامون مسائل مالیاتی نکاتی را ایراد نمود.