برای اولین بار در لرستان امکان آزمون بافت شناسی در فرآورده های گوشتی فراهم شد.
به گزارش پایگاه خبری سنگ نوشته، مرضیه قنبریان از افزایش دامنه آزمایشگاه تایید صلاحیت شده غذایی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد در زمینه بافت شناسی فرآورده های گوشتی خبر داد.
وی گفت: آزمون بافت شناسی برای جستجوی بافت های غیر مجاز حیوانی در فرآورده های گوشتی شامل سوسیس، کالباس، همبرگر، ژامبون و …، بر اساس استاندارد ملی ایران به شماره ۶۱۰۳ انجام میشود.
مدیرکل استاندارد استان ادامه داد: جهت شناسایی بافت های غیر مجاز خوراکی مانند احشاء، کبد، ریه، طحال، پوست و سنگدان مرغ و همچنین بافتهای غضروفی، رگ و پی، چربیهای صفاقی و گوشت سر و صورت دام در این فرآورده ها، آزمون بافت شناسی کاربرد دارد.
بر اساس این گزارش، به دلیل حساسیت موضوع و در راستای سلامت مردم، سازمان ملی استاندارد ایران آزمایش بافت شناسی را اجباری اعلام نموده است.