گروه: برگزیده / خبر
تاریخ: ۲۰:۵۰ :: ۱۴۰۳/۰۸/۲۱
افزایش ۳۰ درصدی تولید گوشت مرغ در لرستان

مدیر بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به افزایش ۳۰ درصدی تولید گوشت مرغ در استان گفت: لرستان با ظرفیت ۱۵ میلیون قطعه مرغ، یکی از قطب‌های مهم تولید گوشت سفید در کشور است.

به گزارش پایگاه خبری سنگ نوشته، صادق اسداللهی امروز عصر در حاشیه بازدید از مرغداری‌های خرم‌آباد با اشاره به افزایش ۳۰ درصدی تولید گوشت سفید در استان اظهار کرد: این افزایش تولید نتیجه تلاش‌های مستمر و استفاده از تکنولوژی‌های مدرن در واحد‌های مرغداری استان بوده است.

وی افزود: لرستان با ۶۳۰ واحد مرغداری و ظرفیت ۱۵ میلیون قطعه مرغ، یکی از قطب‌های مهم تولید گوشت سفید در کشور است.

به گفته مدیر بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی لرستان در ۷ماهه امسال بیش از ۲۸ میلیون قطعه جوجه‌ریزی انجام و حدود ۹۳ هزار تن گوشت مرغ تولید شده است.

اسداللهی گفت: برنامه‌ریزی‌شده حدود ۴۵ یا ۵۰ هزار تن مرغ به استان‌های هم‌جوار به‌ویژه استان خوزستان ارسال شود.

بازگشت به خانه

پاسخی بگذارید