دانستنی های استاندارد برای خانواده:
تاریخ: ۱۱:۱۷ :: ۱۴۰۰/۰۸/۱۵
همه چیز در مورد پودر کیک نیمه آماده

پودر کیک نیمه آماده خوراکی، فرآورده ای است که از ترکیب موادی مانند: آرد گندم، شکر، طعم دهنده های مجاز، مخمر، نمک، بهبود دهنده، بکینگ پودر، افزودنی های مجاز خوراکی، شیرین کننده های مجاز و سایر مواد خوراکی مناسب، به دست می آید.

به گزارش پایگاه خبری سنگ نوشته، بافت پودر کیک نیمه آماده باید به صورت همگن و بدون کلوخه باشد. بو و مزه آن باید مربوط به مواد اولیه بوده، و بدون بو و مزه کپک زدگی، تند شدگی و ماندگی باشد. رنگ آن نیز باید متناسب با رنگ مواد اولیه باشد.

پودر کیک نیمه آماده باید بدون هرگونه مواد خارجی غیر خوراکی مانند: ذرات ریز شن، شیشه، فلز، لارو، پوسته لارو، و تخم حشره باشد. 

بسته بندي:
مواد بسته بندی که با پودر کیک در تماس است باید نو و تمیز و از جنس مناسب و مجاز برای مواد غذایی باشد و فرآورده را از تبادل رطوبت، تند شدن، جذب بو، و تاثیر نور محافظت کند.
آگاهی های زیر بايد بر روی هر بسته به طور خوانا و پاک نشدنی، نوشته و یا چاپ شود:
– نام و نوع فرآورده
– نام و نشاني توليد كننده و علامت تجارتی آن
– شماره سري ساخت
– شماره پروانه ساخت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي
– تاريخ توليد و تاريخ انقضاي مصرف (به روز، ماه و سال)
– نام مواد متشکله
– وزن خالص
– شرایط نگه داری (دما و رطوبت)
– دستور پخت
– عبارت ساخت ایران
– علامت استاندارد ایران و کد ده رقمی
قبل از خرید، باید به نشان استاندارد و کد ده رقمی ذیل نشان استاندارد توجه کرد. با ارسال کد ده رقمی به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ می توان از اصالت و اعتبار نشان استاندارد، اطمینان حاصل نمود.
برای کسب اطلاعات بیشتر، به استاندارد ملی ایران به شماره ۶۹۴۹ در پورتال سازمان ملی استاندارد ایران به نشانیstandard.isiri.gov.ir مراجعه شود.

بازگشت به خانه

پاسخی بگذارید