رئیس دانشگاه علمیکاربردی لرستان با بیان اینکه این دانشگاه به عنوان دانشگاه کارآفرین در کشور مطرح است، افزود: ۷۰ درصد دانشگاهها در برخی کشورهای جهان به عنوان دانشگاه مهارتی مطرح هستند که در کشور ما این درصد بسیار پایین است.
به گزارش پایگاه خبری سنگ نوشته، سعید فرحبخش در گفتگو با خبرنگار ایسنا گفت: ۱۵ درصد دانشجویان مهارتی ما در دانشگاه جامع، دانشگاههای فنی و حرفهای تحصیل میکنند که براساس برنامه توسعه بناست این ۱۵ درصد به ۳۰ درصد افزایش یابد.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی لرستان عنوان کرد: اخیراً دولت مصوبهای داشت که براساس آن مراکز دولتی مراکز دانشگاهی خود را واگذار کنند.
فرحبخش تصریح کرد: در دانشگاه جامع ۲۸۰ مرکز دولتی داشتیم و در لرستان نیز ۹ مرکز داریم که بناست واگذار شوند.
وی با اشاره به اینکه مزیتهای نسبی دانشگاه علمی کاربردی اشتغال و کارآفرینی است، ادامه داد: ۷۰ درصد فارغالتحصیلان ما مشغول به کار هستند و یا ظرف یک سال مشغول به کار میشوند.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی لرستان بیان کرد: دانشگاه علمی کاربردی انعطافپذیر است و براین اساس در هر گروه تحصیلی میتوانیم رشتههای جدید متناسب با نیازهای منطقهای و محلی ایجاد کنیم و رشتههای مازاد را حذف کنیم.
وی با تاکید براینکه متناسب با ضرورتهای استان مثل گردشگری رشتههای مرتبط در مراکز مختلف نظیر گردشگری، هتلداری و صنایع دستی و…. راهاندازی کردیم، یادآور شد: تقاضامحور بودن رشتهها یکی از آیتمهایی است که روی آن توجه داریم.
فرح بخش توجه به نیازهای بومی استان از اولویتهای این دانشگاه برشمرد و گفت: قصد داریم برخی از صنایع دستی که در گذشته در استان بودند احیاء و برندسازی کنیم.