گروه: برگزیده / خبر
تاریخ: ۱۲:۱۰ :: ۱۳۹۷/۰۹/۲۳
تلاش برای واگذاری ۹ مرکز دولتی علمی کاربردی لرستان به بخش خصوصی

با حضور دکتر پیش‎بین، معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی کشور، روسای مراکز آموزش علمی کاربردی و برخی از مسئولان استان از یکصد دانش‌آموخته این دانشگاه تجلیل شد.

به گزارش پایگاه خبری سنگ نوشته، در این مراسم رئیس دانشگاه علمی کاربردی لرستان از تلاش برای واگذاری ۹ مرکز دولتی علمی کاربردی این استان به بخش خصوصی خبر داد و گفت: این مراکز نقش اساسی در اشتغال و آموزش استان دارند.

سعید فرح بخش با اشاره به اینکه در لرستان ۹ مرکز علمی کاربردی دولتی داشتیم که باید تا پایان شهریور ۹۸ پایان کار خود را داشته باشند، اظهار داشت: مکاتبه کرده ایم که جایگزین این مراکز تا پایان آذر معرفی شوند و یا به بخش خصوصی واگذار شوند.

وی با بیان اینکه به دنبال این هستیم که بررسی کنیم و اگر بررسی ها مثبت بود مراکز علمی کاربردی دولتی به بخش خصوصی واگذار شوند، تصریح کرد: بعضی از مراکز دولتی ما نقش اساسی در استان داشته اند، به عنوان مثال مرکز جهاد کشاورزی داشتیم که منحل شد و اگر آن را نداشته باشیم بسیاری از ظرفیت های شغلی استان مغفول می ماند.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی لرستان یادآور شد: مرکز بهزیستی و هلال احمر را داشتیم که رشته های خوبی داشت و فعلا جایگزینی برای آن نداریم.

فرح بخش با اشاره به انتقال مرکز فرهنگ و هنر کوهدشت به خرم آباد افزود: احتمال برگشت مرکز علمی کاربردی دادگستری وجود دارد، این مرکز اگر منحل شود خلایی ایجاد می شود و تلاش کرده ایم کانون وکلا این مرکز را تحویل بگیرد اما هنوز درخواستی وجود ندارد؛ این مرکز از مراکز کیفی ما است و امیدواریم باقی بماند.

وی با بیان اینکه امید داریم روسای مراکز با بخش های صنعتی ارتباط بگیرند و از فارغ التحصیلان خود به بخش صنعت و کشاورزی تزریق کنند، تصریح کرد: بهترین تبلیغ این است که کارآفرینان خود را معرفی کنیم و از این طریق جذب دانشجو داشته باشیم تا در آینده استان به واسطه تربیت نیروی ماهر اثرگذار باشیم.

دکتر پیش بین نیز در این مراسم با اشاره به آمار بالای بیکاری در کشور اظهار کرد: بعد از آمریکا و روسیه سومین کشوری هستیم که در تولید مدرک دانشگاهی پیشرو هستیم و طی سالیان اخیر دانشگاه‎ها مدارک زیادی را بدون مهارت آموزی به دانشجویان اعطا کرده‎اند.

وی با اشاره به وضعیت مدرک گرایی در کشور ادامه داد: آمارها نشان می‌دهد که در مقطع phd بیش از ۱۰۰۰ نفر در کشور بیکار هستند و به همین خاطر باید توجه داشته باشیم که در کنار اعطای مدرک به دانشجویان، آموزش‎های مهارتی و مورد نیاز بازار کار را نیز به آنها تعلیم داده شود.

وی بیان کرد: به دنبال اخذ مجوز گسترش برای مراکز علمی کاربردی سراسر کشور هستیم

بازگشت به خانه

پاسخی بگذارید