تاریخ: ۲۲:۳۳ :: ۱۳۹۷/۰۷/۱۳
مانع بازي بچه‌ها نشويد

زندگی کاشانه‌ای دردسرهای زیادی برای بچه‌های این روزگار درست کرده اما شما به‌عنوان والدین این بچه‌ها، مراقب باشید تا دردسرهایشان را بیشتر نکنید!

زندگی کاشانه‌ای دردسرهای زیادی برای بچه‌های این روزگار درست کرده اما شما به‌عنوان والدین این بچه‌ها، مراقب باشید تا دردسرهایشان را بیشتر نکنید! اگر جزو آن دسته از پدر و مادرهایی هستید که مرتب به فرزندتان می‌گویید ندو، بازی نکن، نپر، بنشین و دوست دارید بچه سرش را با تلویزیون و بازی‌های کامپیوتری گرم کند، باید بگوییم سخت در اشتباهید، چون روانشناسان می‌گویند بازی کودکان موجب کنترل خشم، ترس و اضطراب آ‌نان می‌شود.
بازی، وسیله‌ای بسیار مهم برای از بین بردن مشکلات هیجانی و عاطفی فرزندان ازجمله خشم‌، ترس و اضطراب است، بسیاری از بازی‌ها باعث تخلیه هیجانات کودک می‌شود و خشم او را می‌کاهد.
وقتی فرزند شما هنگام بازی در نقش قهرمانی خوب ظاهر می‌شود و با موجودی پلید مبارزه می‌کند، در حقیقت خشم خود را کنترل می‌کند.
او وقتی نقش هیولا را بازی می‌کند، درواقع ترس خود از هیولا را کاهش می‌دهد و زمانی نیز با ایفای نقش فردی شجاع در بازی و مبارزه با بدی‌ها و زشتی‌ها، بر تشویش درونی‌اش پیروز می‌شود.
وقتی کودک در دکتر بازی عروسک خود را معاینه و به آن آمپول تزریق می‌کند، در حال کاهش ترس خود از پزشک و آمپول است و هنگام ترس از دزد، نقش پلیس و زمان ترس از آتش، نقش آتش‌نشان را بازی می‌کند.
کودک در بازی، به علت وقوع رخدادها پی‌ می‌برد و خود این آگاهی عاملی برای کاهش ترس است؛ برای مثال وقتی با سوزن بادکنکی را می‌ترکاند، یاد می‌گیرد که سوراخ شدن و ترکیدن بادکنک با صدا همراه است و ازآن‌پس کمتر از صداها می‌ترسد.
والدین نیز می‌توانند از طریق بازی با کودک، در کاهش مشکلات هیجانی- عاطفی او ازجمله ترس مؤثر باشند.

منبع: معاونت اجتماعی پلیس لرستان

بازگشت به خانه

پاسخی بگذارید