مدیرکل بهزیستی لرستان گفت: سرزمین ما سرشار از منابع است، اما منابع اصلی ما مردمانی هستند که دغدغه مملکت شان را دارند و نمی توانند بی تفاوت باشند. در همه دنیا اگر توسعه ای اتفاق افتاده محورش انسان بوده است نه منابع و لرستان به یمن جوانان متعددی که دارد از توسعه نیافتگی نجات پیدا خواهد کرد.
به گزارش پایگاه خبری سنگ نوشته، فاطمه زهرا توکلی در دوره آموزشی “پیشگیری از خودکشی” ویژه کارشناسان اورژانس اجتماعی کلیه شهرستانها که با حضور دکتر اردشیر بهرامی برگزار گردید با بیان این مطلب افزود: اورژانس اجتماعی بهترین مکان برای نشان دادن مسئولیت اجتماعی، شهروند موثر و رشد، تجربه، آگاهی و دانش اجتماعی برای کمک به همنوعان در معرض آسیب است.
وی تاکید کرد: برگزاری این کلاسها فرصت مغتنمی است که نیروهای اورژانس نهایت بهره مندی را برده و جایگاه مهم اورژانس اجتماعی را ارتقاء دهند.
توکلی گفت با بیان اینکه سازمان بهزیستی باید با شعار “بهتر زیستن” ارزیابی می شد افزود: در برنامه ششم توسعه بحث سلامت اجتماعی به بهزیستی واگذار شده که اورژانس اجتماعی تابلوی این مسئولیت بزرگ است .
سلمان کریمیان معاون امور اجتماعی به برگزاری کارگاههای آموزشی جهت گروههای هدف برنامه (پرسنل بهزیستی، رابطین داوطلب، پرسنل ادارات و سازمان ها، والدین، دانش آموزان و …) تاکید کرد و دوره آموزشی پیشگیری از خود کشی را جهت انجام مداخلات موثر و بهنگام در افراد در معرض خودکشی ضروری دانست.
در این کارگاه دکتر اردشیر بهرامی با اشاره به اهداف کارگاه و اهمیت آموزش های پیشگیری از خودکشی به بررسی علل و عوامل خطرساز خودکشی پرداخت و عواملی مانند سابقه قبلی اقدام به خودکشی، سن ۳۰-۱۵ سال، سابقه خانوادگی اقدام به خودکشی، مشکلات خانوادگی و زناشویی، رفتارهای تکانش گری و … را از عوامل خطرساز خودکشی بیان کرد.
وی تاکید کرد: بررسی ها نشان داده است که ۸۰% افرادی که اقدام به خودکشی می نمایند، دوره هایی از افسردگی را تجربه نموده اند. بیماری افسردگی قابل درمان است، لیکن ضروری است خانواده ها به محض دیدن علائم افسردگی مانند احساس غم و اندوه، ناامیدی، فقدان علاقه و لذت در زندگی، احساس پوچی، داشتن افکار خودکشی و … در فرزندان خود، به روانپزشک و یا روانشناس مراجعه نمایند.
بهرامی با تاکید بر اینکه که عدم دسترسی به ابزار خودکشی در کاهش و به تعویق انداختن اقدام به خودکشی بسیار موثر است گفت: داشتن تعهدات مذهبی و دینی، تاهل، روابط عاطفی و مستحکم خانوادگی و داشتن مهارتهای زندگی از عوامل محافظت کننده پیشگیری از خودکشی می باشد.
سلمان کریمیان معاون امور اجتماعی در خصوص برگزاری کارگاههای آموزشی جهت گروههای هدف برنامه (پرسنل بهزیستی، رابطین داوطلب، پرسنل ادارات و سازمان ها، والدین، دانش آموزان و …) تاکید کرد و دوره آموزشی پیشگیری از خود کشی را جهت انجام مداخلات موثر و بهنگام در افراد در معرض خودکشی ضروری دانست.