به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع برق استان لرستان با پیگیری های مستمر نماینده مردم کوهدشت و رومشگان در مجلس شورای اسلامی و با حمایت های بی شائبه ی مدیرعامل برق لرستان ، تلاش ها جهت تأمین برق 12 روستای منطقه وریان شهرستان رومشگان بی نتیجه نماند و برق رسانی به این روستاها مراحل پایانی خود را سپری می کند.
مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان اظهار داشت: تلاش های بی وقفه و دلسوزانه دکتر ملکشاهی نماینده مردم کوهدشت و رومشگان در مجلس شورای اسلامی و پیگیری های این شرکت جهت تأمین برق ۱۲ روستای منطقه وریان در نیمه دوم سال ۹۶ نهایتأ موجب تخصیص اعتبارات مربوطه گردید و اجرای پروژه در انتهای سال ۹۶ استارت خورد.
فریدون خودنیا لرستان گفت: جهت احداث شبکه برق رسانی این روستاها ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون اعتبار اختصاص یافته که با برنامه ریزی های انجام شده و پشتکار زحمت کشان برق شهرستان کوهدشت و با توکل بر خداوند متعال پایان شهریور امسال برق رسانی بطور کامل انجام و منازل روستاهای وریان روشن خواهند شد.
مهندس خودنیا ابراز داشت: تعداد ۱۷۰ خانوار در ۱۲ روستای فوق سکونت دارند که اهالی به دلیل بی برقی و گرمای زیاد تابستان، منطقه را ترک و در مناطق دیگری زندگی می کردند.
وی ایجاد اشتغال در بخش کشاورزی ۱۷۰ خانوار و برگشت روستائیان بطور دائم به منازل خود را از مزایای برقدار نمودن این روستاها دانست و ابراز داشت: منطقه وریان شامل ۱۲ روستا و بطول ۳۰ کیلومتر در حاشیه رودخانه سیمره قرار دارد که دارای زمین های مستعدی برای کشاورزی و کاشت صیفی جات و نهایتأ اشتغال زایی گسترده ای در سطح منطقه می باشد.
در ادامه مهندس علی بدری مدیریت توزیع برق شهرستان کوهدشت به بیان شرایط روستاها و اقدامات انجام شده در جهت برق رسانی به منطقه وریان پرداخت و گفت: روستاهای فوق شامل چم کبود، سوری مراد آباد، حسن آباد، مولا کش، دولتی مهکی، دولتی ملکشاهی، چم چالکه، چم امیر، درک، میدان کوچک و میدان بزرگ می باشد.
مهندس بدری اظهار داشت: این روستاها به دلیل شرایط سخت جغرافیای و صعب العبور بودن و از طرفی فصلی بودن زندگی در منطقه تاکنون برقدار نشده بودند که با پیگیری های نماینده محترم شهرستان های کوهدشت و و رومشگان و حمایت های مدیرعامل برق لرستان امید به زندگی مجددأ به این روستاها بازگشته و در آینده ی نزدیک شاهد رشد و شکوفایی روستاها و حتی افزایش تعداد خانورارها در این منطقه خواهیم بود.
مدیریت برق شهرستان کوهدشت گفت: با تخصیص اعتبار پروژه بلافاصله قرارداد اجرا با یک پیمانکار توانمند منعقد و عملیات اجرایی در دهه فجر ۹۶ استارت خورد.وی افزود با توجه به کوهستانی بودن مسیر اکثریت پایه ها فلزی و به صورت ۲ یا ۳ تایی می باشند.
وی گفت: احداث ۵۲ کیلومتر شبکه فشار متوسط هوایی، احداث ۱۲ پست هوایی kva 25 و ۳ کیلومتر شبکه فشار ضعیف از مشخصات اجرایی این پروژه می باشد.
مهندس بدری در پایان افزود: علاوه بر تأمین برق روستاها شرایط تأمین برق پمپاژهای کشاورزی که در مسیر رودخانه قرار دارند نیز فراهم میگردد که امید به اشتغال را در بین روستاییان منطقه افزایش داده است.