تاریخ: ۹:۰۳ :: ۱۴۰۳/۰۳/۲۵
نکات مصرف زولبیا و بامیه

دکتر الهه عسکری عضو هیات علمی و متخصص بهداشت موادغذایی در خصوص مصرف زولبیا و بامیه یادداشتی منتشر کرد.

پایگاه خبری‌سنگ‌نوشته، یادداشت- ‌زولبیا و بامیه از شیرینی‌های پرطرفدار هستند، اما در فرآیند سرخ کردن این شیرینی‌ها، به‌ویژه زمانی که روغن در دمای بالا و چندین بار حرارت می‌بیند، ترکیبات سرطان‌زایی مانند آکریلامید و هیدروکربن‌های آروماتیک چندحلقه‌ای تولید می‌شوند.
آکریلامید، یک ماده سرطان‌زاست که هنگام حرارت دادن غذاهای نشاسته‌ای در دمای بالا تولید می‌شود.
هیدروکربن‌های آروماتیک چندحلقه‌ای در اثر سرخ کردن مواد غذایی در دمای بالا تشکیل می‌شوند و می‌توانند سرطان‌زا باشند.
بسیاری از مراکز غیرمعتبر از روغن‌های هیدروژنه و چند بار مصرف استفاده می‌کنند که حاوی چربی‌های ترانس هستند.
چربی‌های ترانس موجود در روغن‌های هیدروژنه می‌توانند خطر ابتلا به بیماری‌های جدی را در پی داشته باشند.
هر چه زولبیا و بامیه برشته‌تر باشند ترکیبات مضر بیشتری دارند.

دکتر الهه عسکری عضو هیات علمی و متخصص بهداشت موادغذایی
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان

بازگشت به خانه

پاسخی بگذارید