تاریخ: ۱۸:۰۱ :: ۱۴۰۴/۰۵/۲۵
سالانه ۱۲۰۰ تن قارچ در لرستان تولید می‌شود

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به تولید سالانه ۱۲۰۰ تن قارچ خوراکی در استان گفت: بیشترین قارچ تولیدی در استان از نوع تکمه‌ای است که علاوه بر تأمین نیاز بازار داخلی، به سایر استان‌ها از جمله تهران نیز ارسال می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری سنگ نوشته، محمدحسن کیانی‌فر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس با سطح زیر کشت قارچ خوراکی در استان اظهار کرد: سطح زیر کشت قارچ در حال حاضر ۶.۲ هکتار است که از این میزان، سالانه بیش از ۱۲۰۰ تن محصول برداشت می‌شود.

وی با اشاره به گستردگی تولید قارچ در استان افزود: تقریباً در تمام شهرستان‌های استان تولید قارچ داریم، اما بیشترین میزان تولید مربوط به شهرستان‌های خرم‌آباد و بروجرد است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: با توجه به مجوزهای جدید صادرشده، پیش‌بینی می‌شود سطح زیر کشت قارچ در سال جاری به بیش از ۷ هکتار برسد.

کیانی فر، تصریح کرد: بیشترین قارچ تولیدی در استان از نوع تکمه‌ای است که علاوه بر تأمین نیاز بازار داخلی، به سایر استان‌ها از جمله تهران نیز ارسال می‌شود.

وی با تأکید بر اهمیت اقتصادی پرورش قارچ، خاطرنشان کرد: با توجه به مصرف رو به افزایش قارچ و قیمت مناسب آن، استقبال از توسعه این فعالیت در استان افزایش یافته است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان از آمادگی سازمان جهاد کشاورزی برای حمایت از متقاضیان خبر داد و گفت: مدیریت امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان با همکاری سازمان نظام مهندسی، آماده ارائه راهنمایی، آموزش و حمایت از متقاضیان پرورش قارچ است.

بازگشت به خانه

پاسخی بگذارید