تاریخ: ۲۱:۵۹ :: ۱۴۰۴/۰۹/۱۰
دستگیری عامل درگیری مسلحانه در پمپ‌بنزین رومشکان

فرمانده انتظامی رومشکان گفت: شخصی که بامداد امروز هنگام سوخت‌گیری با یک شهروند درگیر و با یک قبضه کلت کمری و یک تیغه چاقو وی را مجروح کرده بود، دستگیر شد.

به گزارش پایگاه خبر یسنگ نوشته، مصطفی تیموری؛ فرمانده انتظامی رومشکان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اظهار کرد: بامداد امروز هنگام سوخت‌گیری با یک شهروند درگیر شده و با یک قبضه کلت کمری و یک‌تیغه چاقو وی را مجروح کرده بود. این فرد در کمتر از چند دقیقه پس از اعلام به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰، توسط واحدهای گشت زمین‌گیر و دستگیر شد.

وی خاطرنشان کرد: فرد ضارب هنگام سوخت‌گیری اقدام به درگیری و قدرت‌نمایی کرده و سپس با استفاده از سلاح گرم و چاقو، شهروندی را مجروح کرده بود.

به گفته فرمانده انتظامی رومشکان، با واکنش سریع تیم‌هایی عملیاتی، متهم که قصد فرار داشت، در کوتاه‌ترین زمان ممکن دستگیر و سلاح کلت کمری و چاقوی به‌کاررفته در صحنه نیز کشف شد.

تیموری بیان کرد: متهم پس از تشکیل پرونده، برای رسیدگی قانونی به دستگاه قضائی تحویل شد.

وی با بیان اینکه هرگونه قداره‌کشی، قدرت‌نمایی و اخلال در امنیت عمومی با برخورد قاطع و بدون مماشات پلیس مواجه خواهد شد، گفت: مخلان امنیت قطعاً زمین‌گیر خواهند شد.

بازگشت به خانه

پاسخی بگذارید