معاون سیاسی، امنیتی و انتظامی استانداری لرستان در نشست شورای اطلاع رسانی لرستان با بیان اینکه طرح مردمیسازی و عادلانه کردن یارانهها طرحی بسیار عظیم و سرنوشتساز برای کشور است، گفت: دولت سیزدهم سه رسالت مهم را در ابتدای کار خود در دستور قرار داد و متناسب با آن حرکت خود را تدوین کرد تا بتواند فضای مدیریتی کشور را برای تحقق این رسالت ها تعریف کند.
به گزارش پایگاه خبری سنگ نوشته، بهرام ستاری دستنایی، رسالت اصلی و اساسی دولت را حفظ دستاوردهای نظام و تضمین آنها برای حرکتهای آینده عنوان کرد و افزود: در روزهای تلخ سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰، روزانه شاهد عزادار شدن ۶۰۰ تا ۷۰۰ خانوار بودیم و هیچ کاری از دست مسوولان برنمیآمد؛ حتی حرکتی در جهت تقویت انجام نمیشد برای همین روزگار تلخی برای نظام جمهوری اسلامی گذشت.
وی بیان داشت: دولت سیزدهم در ابتدای کار خود برای این مهم همت داشت که این رخداد تلخ را از زندگی مردم بیرون کند و امروز افتخارمان این است که بحث حفظ جان مردم به جایی رسیده که تعداد فوتیها کمتر از تعداد انگشتان یک دست شده است.
رئیس شورای اطلاع رسانی لرستان سپس تصریح کرد: در چهار سال دولت گذشته بین ۷۴ تا ۸۴ میلیارد دلار ارز ترجیحی وارد عرصه شد اما مردم از آن عایدی نداشتند و در ابتدای سال ۱۴۰۰ بدترین وضعیت را داشتیم؛ رویکرد تورمی دولت ۴۰ درصد و تجارت خارجی بین ۱۵ تا ۲۰ درصد بود که ۴۵۰ میلیارد تومان نیز بدهی باقی مانده بود. دولت سیزدهم با ارز ترجیحی از بین رفته و این آمار روی کار آمد و با اراده ” ما میتوانیم ” توانست تورم را بدون اینکه از خزانه استفاده کند یا از صندوق ذخیره و بانک ملی استقراض کند به ۳۶ درصد برساند.
معاون استاندار لرستان با اشاره به مردمیسازی یارانهها ابراز داشت: ما طی ۴۲ سال در تمام ابعاد به غیر از اقتصادی، انقلاب کردیم و انقلاب اقتصادی میتواند حرکت بسیار مثبتی باشد که دولت سیزدهم در دستور کار خود قرار داده است.
وی اظهار کرد: ارز ترجیحی فسادخیز و رانتآور بود و بستر را از دست تصمیمگیرندهها گرفت، بنابراین امروز دولت با جسارت تمام و همت بالا تصمیم به اجرای این طرح گرفته که برنامه مذکور جز با وحدت رویه، همراهی ملت و استمرار در کار محقق نخواهد شد، بنابراین انتظار داریم در کنار سیاستگذاریهای استاندار و پاسخگویی به نیازهای گذشته توسط وی، رسانهها نیز همکاری لازم را برای اقناع مردم و شفافسازی داشته باشند.
ستاری از ذخیره ۲۵۵۰ تن برنج در استان خبر داد و گفت: مصرف روزانه این کالا بین ۵ تا ۶ تن بوده و ۶۰ تن نیز روغن ذخیره داریم که روزانه ۳.۵ تن مورد استفاده مردم قرار میگیرد.
رئیس شورای اطلاع رسانی لرستان با بیان اینکه ۵۰۰ تن مرغ منجمد نیز ذخیره داریم که وارد بازار نشده است، افزود: تمام مصرف روزانه ما بین ۱۵۰ تا ۱۶۰ تن است که روز گذشته بین ۲۱۰ تا ۲۲۰ تن توزیع شد اما ناهماهنگیهایی در بازار صورت گرفت.
معاون استاندار لرستان با بیان اینکه نبود کالا را تایید نمیکنیم، گفت: تمام دستگاههای نظارتی وارد میدان شدهاند و کار میکنند؛ قیمت چهار کالای اساسی مشخص شده و اجناس دیگر نیز به تبع توسط سازمان حمایت از تولیدکننده و مصرف کنندگان تعیین و اعلام خواهند شد.