تاریخ: ۱۵:۵۹ :: ۱۴۰۴/۰۹/۰۷
راهکارهای پیشگیری از شیوع ویروس آنفلوآنزا

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی لرستان بیان داشت: شستشوی مکرر دست‌ها با آب و صابون، پرهیز از روبوسی، دست‌دادن و تغذیه سالم از راهکارهای پیشگیری از انتقال ویروس آنفلوانزا است.

به گزارش پایگاه خبری سنگ نوشته، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به آغاز فصل سرما و شیوع بیماری‌های تنفسی اظهار کرد: رعایت پروتکل‌های بهداشتی ساده می‌تواند در پیشگیری از آنفلوانزا مؤثر باشد.

مریم کوشکی شستشوی مکرر دست‌ها با آب و صابون، پرهیز از روبوسی، دست‌دادن و در آغوش گرفتن دیگران از مهم‌ترین راهکارهای پیشگیری از انتقال ویروس آنفلوانزا است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی لرستان تهویه مناسب برای محیط‌های بسته را ضروری عنوان کرد و افزود: رعایت اصول تهویه در اماکن سربسته به‌ویژه در فصل سرما که پنجره‌ها بسته هستند، نقش مهمی در کاهش انتقال ویروس دارد.

وی خواب کافی و تغذیه سالم را از دیگر عوامل مؤثر در پیشگیری از آنفلوانزا عنوان کرد و گفت: تقویت سیستم ایمنی بدن از طریق استراحت کافی، مصرف مواد غذایی سالم و استفاده از میوه و سبزیجات می‌تواند بدن را در برابر ویروس مقاوم کند.

کوشکی به لزوم استفاده از ماسک در محیط‌های شلوغ اشاره کرد و گفت: در اماکن پرتجمع مانند وسایل نقلیه عمومی، مراکز خرید و ادارات، استفاده از ماسک به‌طور جدی توصیه می‌شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی لرستان در پایان خاطرنشان کرد: پوشاندن دهان و بینی با دستمال یا قسمت بالای آستین هنگام عطسه و سرفه، یکی از اصول اولیه بهداشتی است که باید توسط همه شهروندان به‌ویژه در فصل شیوع آنفلوانزا رعایت شود.

بازگشت به خانه

پاسخی بگذارید