معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان:
تاریخ: ۰:۱۸ :: ۱۳۹۹/۰۸/۲۲
نمونه گیری در مراکز غربالگری کرونا مطابق دستورالعمل وزارت بهداشت انجام می شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان خبر داد: نمونه گیری افراد در مراکز غربالگری کرونا صرفا براساس دستورالعمل وزارت بهداشت انجام می شود.

به گزارش پایگاه خبری سنگ نوشته، دکتر مریم کوشکی در جمع خبرنگاران عنوان کرد: مطابق نسخه هشتم دستورالعمل وزارت بهداشت افراد علامت دار و یا دارای بیماری زمینه ای بالاتر از ۶۰سال و زنان باردار در اولویت اول نمونه گیری قرار دارند.

وی اظهار کرد: گروه های بالا در صورتی که در تماس مستقیم با افراد مبتلا باشند نیز در اولویت قرار می گیرند.

دبیر ستاد مبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی لرستان همچنین زندانیان علامت دار، کارکنان زندان در تماس مستقیم با زندانیان مبتلا، معتادین متجاهر علامت دار و کارکنان مراکز ماده ۱۶ در تماس مستقیم با این معتادین، مددجویان علامت دار سامانسراها و مراکز نگهداری معلولین و سالمندان و کارکنان این مراکز که در تماس مستقیم با مددجویان مبتلا دارند، اتباع خارجی علامت دار، اتباع داخلی علامت دار که از کشورهای با شیوع بالا وارد شده اند و پرسنل بخش های ویژه مراقبت از بیماران کرونایی و واحدهای PHC را دیگر گروه های مشمول نمونه گیری در مراکز غربالگری عنوان کرد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان تصریح کرد: متأسفانه در بین مراجعین یک تصور اشتباه به وجود آمده که هر شخصی چه با علامت و چه بی علامت می تواند با مراجعه به این مراکز نمونه گیری شود.

دکتر کوشکی ادامه داد: تمامی مراجعه کنندگان به مراکز غربالگری توسط پزشک مرکز معاینه شده و دستورات پزشکی را دریافت می کنند اما نمونه گیری مطابق دستورالعمل انجام می شود.

وی گفت: آن چیزی که برای روند بیماریابی بسیار حیاتی است مسیر صحیح و اصولی آن است که علاوه بر جلوگیری از هدر رفت امکانات، با شناسایی به موقع افراد پرخطر به کاهش آمار مرگ و میر کمک خواهد کرد.

دبیر ستاد مبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی لرستان عنوان کرد: افراد غیر از گروه های مشمول عنوان شده مطابق دستورالعمل وزارت بهداشت، اگر علامتی ندارند که نیازی به نمونه گیری وجود ندارد.

دکتر کوشکی افزود: در غیر این صورت در صورت داشتن علائم خفیف بهتر است توصیه های پزشک مرکز را انجام داده و از تماس با سایر افراد در مدت تعیین شده توسط پزشک به دور باشند.

وی ادامه داد: اگر خدایی نکرده علائم شدید باشد باید سریعا فرد به اورژانس مراجعه کرده و تحت نظر قرار گیرد.

دبیرستاد مبارزه با کرونا دانشگاه اظهار کرد: ما علاوه بر موارد عنوان شده در دستورالعمل وزارت، ظن بالینی پزشک را نیز اضافه کرده ایم.

وی افزود: براین اساس در صورتی که شخصی غیر از گروه های اولویت دار تعریف شده باشد در صورتی که پزشک مرکز پس از معاینه تشخیص دهد که نیاز به نمونه گیری می باشد، این کار انجام خواهد شد.

معاون بهداشت دانشگاه تصریح کرد: افرادی که علامت خاصی نداشته ولی تصمیم دارند وضعیت ابتلای خود را بررسی کنند نیز می توانند با مراجعه به آزمایشگاه های خصوصی تست خود را انجام دهند.

دکتر کوشکی عنوان کرد: به منظور ارائه ی خدمات بهتر و منسجم تر تعداد پرسنل مراکز غربالگری کرونا را افزایش دادیم.

وی همچنین گفت: به تازگی شیفت عصر برای برخی از مراکز غربالگری منظور شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان اظهار کرد: تلاش می کنیم پیگیری مراقبت های بهداشتی برای افراد مبتلا و مشکوک به ویژه در ارتباط با سایر اعضای خانواده با کیفیت بهتری انجام شود.

بازگشت به خانه

پاسخی بگذارید